Tandblegning

Tandblegning er en kosmetisk proces der bruges for at lysne patientens tænder. Hos os bruger vi en type gel, som er kvalitetstestet og certificeret. Metoden giver et effektivt resultat uden bivirkninger. Du kan derfor trygt få foretaget en tandblegning hos os.
Inden behandlingen starter, vil vores professionelle udføre en vurdering af, om dine tænder er velegnede til behandlingen, og hvilken type behandling der vil give det bedste resultat. Det opnåede resultat af tandblegningen afhænger af dine tænders oprindelige nuance.

Klinikblegning er for dig, der ønsker hvidere tændere på en effektiv og sikker måde. Behandling foregår over én seance af en times varighed, og resultatet viser sig med det samme. En klinikblegning fjerner effektivt misfarvninger, og efterlader dine tænder i en naturlig hvid nuance. Du vil få et ungdommeligt, hvidt smil – nemt, sikkert og billigt.

En klinikblegning varer ca. en time og forløber således:

  • Vi foretager en vurdering af, om dine tænder er velegnede til behandlingen.
  • Vi laver desuden en vurdering af dine tænders nuværende farve.
  • Du får lagt blegegel på tænderne.
  • Vi lyser på dine tænder med en blegelampe, som effektivt nedbryder misfarvninger aflejret i tandemaljen.

Tandblegning aarhus århus tandblegning tandblegning aarhus før og efter billeder hvide tænder før og efter tandblegning sy lee hvide tænder

 tandblegning århus klinik tandblegning århus

Tandblegning i Aarhus - Book en tid hos os Se ledige tider